menu

555-666-0606

1

1

Status:1


Project Brouwershof - Tiegem

17 woningen - 26 app

Brouwershof is gelegen in de dorpskern van Tiegem, de parel van de Vlaamse Ardennen. De woningen en appartementen werden ontworpen in begijnhofstijl, de stijl die doorheen de hele verkaveling werd doorgetrokken.

Status:VERGUNNINGSFASE


Project ′t Plein - Kortrijk

8 wooneenheden in het stadscentrum

Pal in het centrum van Kortrijk kunt u dit uniek project terugvinden. 3 herenwoningen en achterliggende fabriekspanden vormden wij om tot 8 wooneenheden en parkeerplaatsen.

Status:VERKOCHT


Residentie Libelle - Moeskroen

7 appartementen in het stadscentrum

In het centrum van Moeskroen op een boogscheut van Kortrijk kunt u residentie Libelle vinden. Een ideale investering gezien de lage instapkost en de groeiende markt in Moeskroen zorgen voor een mooi rendement. Vraag nu naar meer informatie en geniet van uitzonderlijke instapcondities!

Status:TE KOOP - LAATSTE APP


Residentie Emeline - Oudenaarde

2 appartementen

Gelegen op een boogscheut van het station in Oudenaarde vormden wij dit casco niveau om tot 2 afgewerkte appartementen. Een goede prijs kwaliteitsverhouding zorgde voor een vlotte verkoop. De twee appartementen werden in minder dan 1 maand verkocht.

Status: 100% VERKOCHT (IN 1 MAAND)


Verkaveling - Herseaux

17 wooneenheden

Alle woningen werden aangepast aan de noden en wensen van de klant, ook de indeling werd naar hun wensen aangepast. Een goede prijs kwaliteitsverhouding zorgde voor een vlotte verkoop. Heeft u gronden beschikbaar voor de realisatie van dergelijke projecten? Contacteer ons!

Status:VERKOCHT


Project Brouwerijdreef - Tiegem

1 gezinswoning

Gelegen op een mooi en ruim perceel in het landelijke Tiegem bouwden wij deze ruime gezinswoning. Een prachtig zicht, tijdloos ontwerp en aantrekkelijke prijs zorgde voor de nodige interesse. De verkoop volgde dan ook snel.

Status:VERKOCHT